Diensten

Eigenlijk doen we alles wel, zo hebben we zelfs een aantal zwembaden mogen aanleggen, maar hieronder zie je de meest voorkomende projecten bij LTB Design & Montage.

Verbouwingen

Je huis of bedrijfspand verbouwen of renoveren, daar komt een hoop bij kijken. Gelukkig ben je bij LTB Design & Montage aan het juiste adres. Van stucwerk tot een aanbouw & van elektra tot loodgieterswerk. LTB Design & Montage levert uitsluitend Nederlands vakmanschap.

Keukens

Een droomkeuken zoals in de showroom maar dan gemonteerd in je eigen huis. Wij zijn op de hoogte van de laatse trends en technieken in de keukenbranche, nog opzoek naar een keuken of badkamer? Neem dan eens een kijkje in onze showroom te Papendrecht! Ook als je jouw droomkeuken ergens anders hebt aangeschaft kunnen wij deze uiteraard voor je monteren.

Badkamers

Is jouw badkamer wel toe aan een opknapbeurt of moet de badkamer zelfs verplaatst worden naar een ander gedeelte in huis? Bij LTB Design & Montage helpen we je graag met de verbouwing van jouw badkamer. Wil je bijvoorbeeld een moderne inloopdouche met ingebouwde thermostaat? Geen enkel probleem!

Vloer, muur & plafond

De basis van iedere ruimte. We helpen je graag met het leggen van alle soorten vloeren van laminaat tot tegels, de muren renoveren door bijvoorbeeld te stucen of te behangen met glasvezelbehang en uiteraard kunnen wij uw plafond renoveren of bijvoorbeeld het plafond voorzien van inbouwspots.

Verwarming & airco

Ben je de radiatoren in jouw ruimte zat? Met vloerverwarming is het zelfs mogelijk om jouw radiatoren compleet te verwijderen (en je hebt nooit meer koude voeten)! Hou je van het lekkere weer zomers maar wil je in je eigen slaapkamer of gehele woning wel kunnen genieten van verkoeling? Onze airco’s bieden hiervoor de oplossing.

Meer informatie airco’s:

Bekijk de HiSense brochure

Overige klussen

De bovenstaande diensten voeren wij het meeste uit. Mocht het zo zijn dat je een project wilt laten uitvoeren die buiten deze diensten valt,  staan wij er altijd voor open om met je in gesprek te gaan om de mogelijkheden te bespreken. 

Staat je project hier niet tussen? Niet getreurd, de kans is groot dat wij je gewoon kunnen helpen!

Al meer dan 10 jaar actief in regio Drechtsteden en de rest van Nederland.

© 2023 LTB Design & Montage, Alle Rechten Voorbehouden.